- I.G- Geduld, Tijd, Empathie, Kwaliteit
Home » Bevorderen/ handhaven zelfredzaamheid

Bevorderen/ handhaven zelfredzaamheid

Misschien is het met enkele aanpassingen voor u mogelijk om langer zelfstandig te blijven en uw zelfredzaamheid te bevorderen.

Samen met u ga ik op zoek naar de dingen die u wél kunt, misschien met enige aanpassing, maar mogelijkheden zijn er om te benutten.

Praktisch gezien denk ik bijvoorbeeld aan veranderingen in uw interieur, een andere opstelling van uw meubels,(Her) inrichting van keukenkastjes aanpassingen aan uw kleding, een boodschappen schema, verandering in bad/douche mogelijkheden.....Of meer persoonlijk, het soepel houden van uw spieren door een ontspannende massage, oefeningen of een heerlijke wandeling.

Misschien heeft u ondersteuning nodig bij het voorbereiden van uw maaltijd of het klaar leggen van uw kleding maar gaat aankleden wel? 

Alles wat voor u verlichting en hulp kan bieden is mogelijk. Soms helpt het al om een paar andere ogen en handen te gebruiken, ideëen te horen en gebruik te kunnen maken van de assistentie die ik u kan bieden. Misschien voor één maal, misschien met regelmaat...de keuze is aan u!